Κτήμα Μιτζιφίρη | Vineyards Mitzifiri

English (United Kingdom)Greek
Αρχική | Καλωσόρισμα
Καλωσόρισμα

Νικος ΜιτζιφιρηςΗ προσπάθεια για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος ήταν μια ιδέα, η οποία είχε φωλιάσει μέσα μου από μικρό παιδί. Και αυτό γιατί η ιστορία της οικογένειάς μου με το αμπέλι και το κρασί, ξεκινά ερασιτεχνικά από την εποχή του παππού μου. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν ήταν αρκετά για να ωριμάσει στην οικογένειά μου, η ιδέα ενός κτήματος με δικό του οινοποιείο, που θα παράγει ποιοτικά εμφιαλωμένα κρασιά και μάλιστα βιολογικής καλλιέργειας.

Από το 2003 που ολοκληρώθηκε και λειτουργεί το οινοποιείο, βασικός στόχος εμένα και των συνεργατών μου είναι η παραγωγή  ποιοτικών κρασιών και η συνεχής βελτίωση αυτών. Εξερευνόντας όλα αυτά τα χρόνια τον μαγικό κόσμο του κρασιού, κατέληξα ότι όσο ψάχνεις, ανακαλύπτεις συνεχώς καινούργια πράγματα, που σε οδηγούν σε νέα δεδομένα και σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις.

Δεν είμαι μεγάλος, είμαι όμως καλός και με ενδιαφέρει να γίνω καλύτερος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στηρίζουν και με επιβεβαιώνουν, μέσω των κρασιών μου και να τους υποσχεθώ, ότι θα συνεχίσω με περισσότερο ζήλο τον βασικό μου στόχο, έτσι ώστε να συμβάλλω, έστω στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, στην αναβάθμιση του ελληνικού ποιοτικού κρασιού.