Κτήμα Μιτζιφίρη | Vineyards Mitzifiri

English (United Kingdom)Greek
Αρχική | Τα Νέα μας
Τα Νέα μας


Συμμετοχή στην SIAL 12
To κτήμα Μιτζιφίρη θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών SIAL 2012 που θα γίνει στην Γαλλία, στο Παρίσι από 21 εώς 25 Οκτωβρίου 2012, στο hall: 5a, stand: S152.
 
Ρώσοι Εμπορικοί Αντιπρόσωποι στην Εύβοια

Ρώσοι Εμπορικοί Αντιπρόσωποι στην Εύβοια

Συμμετοχή στην  "1η εμπορική συνάντηση Ρώσων εμπορικών αντιπροσώπων με ευβοϊκές επιχειρήσεις".

Το κτήμα Μιτζιφίρη συμμετείχε στην "1η εμπορική συνάντηση Ρώσων εμπορικών αντιπροσώπων με ευβoϊκές επιχειρήσεις" που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012.

Η αντιπροσωπεία των Ρώσων απαρτιζόταν από 23 εκπροσώπους αλυσίδων λιανικής πώλησης, εταιριών εισαγωγών, δημόσιων φορέων κ.α.

 
Παρουσία στην Slow Food 2012
Tα κρασιά του κτήματος Μιτζιφίρη, παρουσιάστηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τρόφιμων και ποτών στην Γερμανία, στην Slow Food 2012,στην Στουτγκάρδη, από 12-15/04/2012, στο περίπτερο της Ariston Fine Food.
 
Γευσιγνωσίες στην Ολλανδία
Από 7-10 Μαρτίου 2012 θα πραγματοποιηθηκαν στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας γευσιγνωσίες των κρασιών του κτήματος, σε εστιατόρια, σημεία λιανικής πώλησης και στο πανεπιστήμιο της πόλης από την αντιπρόσωπο στην Ολλανδία Rose Visser (www.rawsophy.nl) και με την παρουσία του Νίκου Μιτζιφίρη.
 
Παρουσία στην Biofach 2012

Τα κρασιά του κτήματος παρουσιάστηκαν στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach 2012 από 15-18 Φεβρουαρίου στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας στο περίπτερο της Ariston Fine Food. (www.ariston-fine-food ).

H επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον ήταν σε υψηλό επίπεδο.

 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2